Εμπειρία Παραγωγού: Θεαματική Αύξηση Απόδοσης Στο Σιτάρι!!

λιπασμα για σιταρι.λιπασματα για σιταρι. λιπασματα τιμεσ. σιταρι.σιταρια.σιτηρα,λιπασμα για σιτηρα.διαφυλλικα λιπασματα.BioPower.Level Up

Εμπειρία Παραγωγού: Θεαματική Αύξηση Απόδοσης Στο Σιτάρι!!

Περιεχόμενα

 • 1.1 Δεύτερη επίσκεψη της Sidiropoulos Fertilizers στην Περιοχή του Πολύκαστρου.
 • 1.2 Η εμπειρία του παραγωγού Κλήμη Κοκκινίδη (2022-2023).
 • 1.3 Tο Video της συνέντευξης. (2022-2023)
 • 2.1 Επίσκεψη της Sidiropoulos Fertilizers στην Περιοχή του Πολύκαστρου. (2021-2022)
 • 2.2 Η πρώτη εμπειρία με τα προϊόντα μας και τα περσινά αποτελέσματα.
 • 2.3 Tο Video της συνέντευξης (2021-2022).

1.1 Δεύτερη επίσκεψη της Sidiropoulos Fertilizers στην Περιοχή του Πολύκαστρου.

Η Sidiropoulos Fertilizers πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά επίσκεψη στην περιοχή του Πολύκαστρου, στο χωριό Μικρο Δάσος. Συνεχίζουμε την άψογη συνεργασία μας με τους παραγωγούς για ακόμα μια χρονιά! Χρησιμοποιούν τα διαφυλλικά λιπάσματα για σιτάρι της εταιρείας μας με απόλυτη επιτυχία! (Παρακάτω στο κεφάλαιο 1.3 του άρθρου υπάρχει το video με όλη την συνέντευξη).

Κλήμης Κοκκινίδης: “Τα προϊόντα είναι πολύ καλά και μια δοκιμή θα τους πείσει!

Εκεί συναντάμε για ακόμα μια χρονιά τον παραγωγό σιτηρών κ.Κλήμη Κοκκινίδη! Ο κύριος Κλήμης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εμπιστεύτηκε τα προϊόντα της Sidiropoulos Fertilizers που προτείνει για διαφυλλική λίπανση στο σιτάρι. Απόλυτα ευχαριστημένος για ακόμα μια χρονιά εφάρμοζει το πρόγραμμά μας και σε άλλες καλλιέργειες όπως το βαμβάκι και τον ηλίανθο με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα! Φέτος διανύουμε την τρίτη χρονιά συνεργασίας με τον κ.Κλήμη και έχει είδη αρχίσει τις εφαρμογές με τα προϊόντα μας. Θα σας ενημερώσουμε ξανά αναλυτικά για τα αποτελέσματά του!

1.2 Η εμπειρία του παραγωγού Κλήμη Κοκκινίδη (2022-2023).

Ο κ.Κλήμης γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιεί διαφυλλικά λιπάσματα υψηλής ποιότητας στα σιτηρά του! Για αυτό τον λόγο στράφηκε και αυτός, όπως πολλοί αγρότες, στα διαφυλλικά λιπάσματα για σιτηρά της Sidiropoulos Fertilizers. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην θρέψη εδώ και 35 χρόνια και διαθέτει διαφυλλικά λιπάσματα κορυφαίας ποιότητας.

Φετινή παραγωγή

Πρόσφατα, ο γεωπόνος μας, Μάκης Κουτζημπασόπουλος, είχε συνομιλία με τον παραγωγό Κλήμη Κοκκινίδη. Οι δυο τους συζήτησαν για τη χρήση των προϊόντων της εταιρείας στις καλλιέργειες του, που περιλαμβάνουν σιτάρι, κριθάρι, βαμβάκι, ηλίανθους κ.α. Ο κ.Κλήμης χρησιμοποιεί τα προϊόντα της Sidiropoulos Fertilizers για δύο συνεχόμενα χρόνια και είναι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα. 

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ.Κλήμης σημείωσε ότι οι αποδόσεις του έχουν αυξηθεί και τα φυτά του είναι πιο υγιή χάρη στα προϊόντα της εταιρείας. Ανέφερε επίσης ότι έχει χρησιμοποιήσει τα διαφυλλικά λιπάσματα μας σε όλα τα χωράφια του και ότι είναι ο τρίτος χρόνος που θα κάνει εφαρμογές. Όταν ρωτήθηκε από τον κ.Μάκη τι θα ήθελε να πει στους άλλους παραγωγούς σχετικά με την δικιά του εμπειρία με τα προϊόντα απάντησε ‘’Θα πω, όπως και την πρώτη φορά να τα δοκιμάσουν, η δοκιμή θα τους πείσει, τα προϊόντα είναι πολύ καλά και μια δοκιμή θα τους πείσει, δεν θα τα αποχωριστούν!’’

Χωράφι με καταπράσινα σιτηρα που έχει γίνει Level up με Bio Power
Χωράφι με Σιτηρά!

Είναι σαφές ότι η Sidiropoulos Fertilizers έχει στην διάθεσή της διαφυλλικά λιπάσματα που πραγματικά κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα και την ποσότητα στα σιτηρά. Αυτό φαίνεται και από τους ευχαριστημένους παραγωγούς που τα χρησιμοποιούν!


Αν είσαι αγρότης που αναζητά διαφυλλικά λιπάσματα υψηλής ποιότητας για να βελτιώσει τις επιδόσεις του, τα προϊόντα Sidiropoulos Fertilizers είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας και ικανοποιημένους πελάτες, μπορείς να εμπιστευτείς ότι τα προϊόντα θα κάνουν πραγματική διαφορά στην απόδοση των σιτηρών σου.

1.3 Tο Video της συνέντευξης. (2022-2023)

Παρακάτω, στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε όλα όσα μας είπε ο κύριος Κλήμης για τα αποτελέσματά του την φετινή χρονιά:

Στιγμιότυπο της συνέντευξης.

Αυτά μας ανέφερε ο κύριος Κλήμης και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας είπε την εμπειρία του με τα προϊόντα μας. Το ειδικό πρόγραμμά μας με τρία διαφυλλικά λιπάσματα για σιτάρι που χρησιμοποίησε (μεταξύ άλλων) είναι:

 1. Βιοενεργοποιητής Level Up πλούσιος σε Κάλιο, Αμινοξέα και Μολυβδαίνιο.
 2. Φυτοδιεγέρτης Exfeed με φύκια του Ατλαντικού ωκεανού και Aμινοξέα.
 3. Φυτοδιεγέρτης Bio Power υψηλής ποιότητας.

Πως μπορώ να τα προμηθευτώ?

Επικοινωνήστε με τους γεωπόνους μας για να σας καθοδηγήσουν με τους εξής τρόπους:

 1. Μέσω του chat μας κάτω αριστερά το μπλε το κουμπάκι (Αφήστε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας σε περίπτωση που αργήσουμε να σας απαντήσουμε για να σας καλέσουμε)
 2. Μέσω facebook με μήνυμα: https://www.facebook.com/sidiropoulosfertilizers
 3. Μέσω email: Info@agrosidiro.gr
 4. Μέσω τηλεφώνου : 23310-29503 (Δευ – Παρ) ή στο 6983272492 καθημερινά

Δείτε παρακάτω και τα περσινά αποτελέσματά του!

2.1 Επίσκεψη της Sidiropoulos Fertilizers στην Περιοχή του Πολύκαστρου. (2021-2022)

Η Sidiropoulos Fertilizers πραγματοποιεί επίσκεψη πέρσι τέτοια εποχή στην περιοχή του Πολύκαστρου, στο χωριό Μικρο Δάσος (Παρακάτω στο κεφάλαιο 1.3 του άρθρου υπάρχει το video με την πρώτη συνέντευξη).

λιπασμα για σιταρι.λιπασματα για σιταρι. λιπασματα τιμεσ. σιταρι.σιταρια.σιτηρα,λιπασμα για σιτηρα.διαφυλλικα λιπασματα.BioPower.Level Up
Στιγμιότυπο της συνέντευξης.

Εκεί συναντά τον παραγωγό σιτηρών Κλήμη Κοκκινίδη. Ο κύριος Κλήμης εμπιστεύτηκε τα διαφυλλικά λιπάσματα για σιτάρι της Sidiropoulos Fertilizers. Μένει απόλυτα ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα και για αυτό θέλησε να έρθει σε επαφή μαζί μας. Μας μίλησε για την εμπειρία του όσον αφορά την συνεργασία και της χρήση των Διαφυλλικών λιπασμάτων της Sidiropoulos Fertilizers για το σιτάρι και θέλει να την μοιραστεί μαζί σας. Έτσι ο κύριος Κλήμης μίλησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, ιδρυτή της εταιρείας, και μας ενημέρωσε για τα αποτελέσματα που είχε από την χρήση του συνδυασμού των προϊόντων της Sidiropoulos Fertilizers. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά, τα προϊόντα διαφυλλικών λιπασματων για σιτηρά που χρησιμοποίησε. Διάβασε παρακάτω αυτά που μας είπε.

2.2 Η πρώτη εμπειρία με τα προϊόντα μας και τα περσινά αποτελέσματα.

λιπασμα για σιταρι.λιπασματα για σιταρι. λιπασματα τιμεσ. σιταρι.σιταρια.σιτηρα,λιπασμα για σιτηρα.διαφυλλικα λιπασματα.BioPower.Level Up

Ως γεωπόνος και ιδρυτής της Sidiropoulos Fertilizers, θα ήθελα να επισημάνω τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχουν δείξει τα διαφυλλικά λιπάσματα Level Up και Bio Power στην αγροτική κοινότητα. Σε πρόσφατη συνέντευξη του Κλήμη Κοκκινίδη, παραγωγό σιτηρών της περιοχής, ανέφερε ότι οι αποδόσεις του ήταν πολύ καλύτερες σε σύγκριση με άλλους παραγωγούς που δεν χρησιμοποιούσαν διαφυλλικά λιπάσματα για τα σιτηρά τους.

Ο κ.Κλήμης μας αναφέρει ότι ψέκασε τα διαφυλλικά λιπάσματα Level Up και το BioPower στο σιτάρι του και είχε κατά μέσο όρο 450 κιλά ανά στρέμμα ενώ άλλοι παραγωγοί στην περιοχή κυμαίνονταν από 200 έως 250 κιλά ανά στρέμμα. Πρόκειται φυσικά για μια θεαματική αύξηση της απόδοσής του. Εκτός από τις υψηλότερες αποδόσεις, ο κ.Κλήμης σημείωσε επίσης ότι στο σιτάρι που εφάρμοσε τα διαφυλλικά μας λιπάσματα είχε και πολύ καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, πολύ υψηλές Πρωτεΐνες έως και 14,5%. Επιπλέον είχε και αύξηση στα υαλώδη και το ειδικό βάρος (80-82 μονάδες), γεγονός που αύξησε το τιμή του σιταριού του κατά 2 λεπτά.

λιπασμα για σιταρι.λιπασματα για σιταρι. λιπασματα τιμεσ. σιταρι.σιταρια.σιτηρα,λιπασμα για σιτηρα.διαφυλλικα λιπασματα.BioPower.Level Up

Δεδομένου του αυξημένου κόστους των αζωτούχων λιπασμάτων και φέτος, είναι σημαντικό για τους παραγωγούς να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης διαφυλλικών λιπασμάτων όπως το Level Up και το BioPower για να αυξήσουν την απόδοση της καλλιέργειας τους, διατηρώντας παράλληλα το κόστος υπό έλεγχο.

Ο κ.Κλήμης συνιστά αυτά τα προϊόντα για τους παραπάνω λόγους, συμπεριλαμβανομένης της αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητάς τους. Στη Sidiropoulos Fertilizers, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στον τομέα.

2.3 Tο Video της συνέντευξης (2021-2022).

Παρακάτω, στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε όλα όσα μας είπε ο κύριος Κλήμης:

Αυτά μας ανέφερε ο κύριος Κλήμης και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας είπε την εμπειρία του με τα προϊόντα μας, παρόλο το κρύο και τον δυνατό αέρα. Τα προϊόντα μας τα προμηθευτηκέ από συνεργαζόμενο κατάστημα. Για οποιαδήποτε απορία και περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 23310-29503 (Παρ-Δευ 8-16). Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα πατώντας το μπλε κουμπάκι κάτω αριστερά. Φροντίστε μαζί με την ερώτηση σας να αφήσετε και κάποιο στοιχειό επικοινωνίας αν συνδεθείτε σαν επισκέπτης!

Αν σου άρεσαν τα βίντεό μας, επισκέψου το κανάλι μας στο youtube Sidiropoulos Fertilizers!

Εκεί θα βρεις βίντεο όπως:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και τις εφαρμογές τους κάλεσέ μας στο 23310-29503 (Δευ-Παρ, 08:00-16:00) ή στο 6983272492. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα πατώντας το μπλε κουμπάκι κάτω αριστερά. Φροντίστε μαζί με την ερώτηση σας να αφήσετε και κάποιο στοιχειό επικοινωνίας αν συνδεθείτε σαν επισκέπτης!

Related posts

Αποτελέσματα παραγωγών στα Ακτινίδια. Λίπανση Ακτινιδιάς

Λίπανση Ακτινιδιάς: Αποτελέσματα Παραγωγών σε Ακτινίδια με Organic Max!

1.1 Λίπανση Ακτινιδιάς: Αποτελέσματα Παραγωγών σε Ακτινίδια με Organic Max! Η λίπανση της Ακτινιδιάς είναι ένα μεγάλο κομμάτι για τους Ακτινιδοπαραγωγούς. To Organic Max και η καθοδήγηση της Sidiropoulos Fertilizers τους έχει λύσει πραγματικά...

Περισσότερα
Αποτελέσματα πριν και μετά στο ακτινίδιο με organic max

Μαρτυρία Παραγωγού: “Βρήκα την λύση για τα Ακτινίδια!”

“Βρήκα την λύση για τα Ακτινίδια!” “Βρήκα την λύση για τα Ακτινίδιά μου” μας αναφέρει χαρούμενος ο παραγωγός Ακτινιδιάς κ.Τάσος. Μια λύση που πραγματικά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει μιας και είχε δοκιμάσει τα...

Περισσότερα
Μαρτυρία παραγωγού με ακτινίδια. ΤΟ καλύτερο το Organic max

 Μαρτυρία Παραγωγού: “Το καλύτερο για το Ακτινίδιο”

Μαρτυρία Παραγωγού: “Το καλύτερο για το Ακτινίδιο” “Το καλύτερο για το Ακτινίδιο” συμπεραίνει ο παραγωγός Ακτινιδιάς κ.Θεόφιλος. Συμπέρασμα καθόλου υπερβολικό καθώς στο κτήμα του, που βρίσκεται στην επισκοπή Νάουσας, έχει δοκιμάσει άπειρα σκευάσματα για...

Περισσότερα

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να ενημερώστε άμεσα με τα τελευταία νέα μας