Εταιρεία

Sidiropoulos Fertilizers 

Οι ειδικοί στην Θρέψη

Η Sidiropoulos Fertilizers είναι μια Ελληνική εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της θρέψης, της λίπανσης και της συμβουλευτικής για προβλήματα καλλιεργειών. Η Sidiropoulos Fertilizers ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να δώσει καινοτόμες λύσεις στην γεωργία και στους αγρότες για τα προβλήματα των καλλιεργειών τους. Με βάση πάντα των στόχο μας, τροφοδοτούμε την αγορά και τους αγρότες με ποιοτικά και εξελιγμένα προϊόντα θρέψης και διαφυλλικής λίπανσης για τις καλλιέργειες τους. Με την υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε καλλιέργεια. Επικεντρωμένοι στην έρευνα, την καινοτομία και την ποιότητα προσφέρουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων:

Πιο συγκεκριμένα:

  • Προϊόντα Ασβεστίου (Ca)-Μαγνησίου (Mg)
  • Βιοενεργοποιητές
  • Ν-Ρ-Κ
  • Φυτοδιεγέρτες
  • Ειδικά Προϊόντα
  • Υδατοδιαλυτά Λιπάσματα με Ιχνοστοιχεία

Μένοντας πάντα πιστοί στο δόγμα Αγρότης-Περιβάλλον-Οικονομική Ανάπτυξη συμβάλουμε με την προώθηση νέων ειδικών προϊόντων θρέψης και Διαφυλλικών Λιπασμάτων, για την αύξηση των αποδόσεων των καλλιεργειών των πελατών μας. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας δεν έχουμε σταματήσει να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της Ελληνικής γεωργίας και κυρίως να οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και μακροπρόθεσμης συνεργασίας με τους πελάτες μας.

λιπασματα,διαφυλλικα λιπασματα, λιπασματα για ελιες,διαφυλλικα λιπασματα για ελιες, διαφυλλικο λιπασμα,Sidiropoulos fertilizers

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να ενημερώστε άμεσα με τα τελευταία νέα μας