Λίπανση Ακτινιδιάς: Αποτελέσματα Παραγωγών σε Ακτινίδια με Organic Max!

Αποτελέσματα παραγωγών στα Ακτινίδια. Λίπανση Ακτινιδιάς

Λίπανση Ακτινιδιάς: Αποτελέσματα Παραγωγών σε Ακτινίδια με Organic Max!

1.1 Λίπανση Ακτινιδιάς: Αποτελέσματα Παραγωγών σε Ακτινίδια με Organic Max!

Διαφυλλικά λιπάσματα,διαφυλλικα λιπασματα,διαφυλλικό λίπασμα,διαφυλλικο λιπασμα,Ακτινιδια,Ακτινίδια,λιπασμα για ακτινίδια,λιπασμα,λιπασμα για ακτινιδια, καλλιεργεια με ακτινιδια, ακτινιδια τιμες,ακτινιδια νεα,sidiropoulos fertilizers,organic max,υγρη οργανικη ουσια, λιπασμα οργανικης ουσίας,οργανικη ουσια
Αποτελέσματα παραγωγών στα Ακτινίδια

Η λίπανση της Ακτινιδιάς είναι ένα μεγάλο κομμάτι για τους Ακτινιδοπαραγωγούς. To Organic Max και η καθοδήγηση της Sidiropoulos Fertilizers τους έχει λύσει πραγματικά τα χέρια! Όσοι Ακτινιδοπαραγωγοί το έχουν εφαρμόσει το συνιστούν ανεπιφύλακτα! Αλλά μην ακούτε εμάς, δείτε τι έχουν να πουν οι παραγωγοί που το εφαρμόζουν και μας εμπιστεύονται! Διάβασε μέχρι το τέλος για να δεις και έναν πανεύκολο τρόπο για την εφαρμογή του!

Λίπανση Ακτινιδιάς – 4 Μαρτυρίες ευχαριστημένων Παραγωγών!

Ακολουθούν 4 βίντεο από εμπειρίες παραγωγών με καλλιέργεια ακτινιδιάς που εμπιστεύτηκαν την Sidiropoulos Fertilizers. Κατάφεραν να λύσουν τα προβλήματα της καλλιέργειάς τους και να αυξήσουν την παραγωγή τους! Επέλεξαν το πρόγραμμά μας και τα προϊόντα μας όπως το Organic Max για την λίπανση Ακτινιδιάς. Μαζί με την καθοδήγησή μας από τους εξειδικευμένους γεωπόνους μας, όπως κ.Μάκης, το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του!

Δες στα βίντεο παρακάτω τι έχουν να σου πουν, οι παραγωγοί, για την εμπειρία τους με την συνεργασία μας!

Αποτελέσματα πριν και μετά στο ακτινίδιο με organic max
Εικόνα από το κτήμα του κ.Τάσου πριν και μετά την καθοδήγησή μας!

1.2 Γιάννης Ζώβληκας: Ένας ακόμα ευχαριστημένος Παραγωγός

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από πέρσι (2022) και είναι η εμπειρία του παραγωγού με καλλιέργεια ακτινιδιάς, κ.Γιάννη Ζώβληκα. “Έσωσα το κτήμα μου με Organic Max!” λέει μεταξύ άλλον ο παραγωγός. Από τους πρώτους παραγωγούς που μας εμπιστευτικέ και χρησιμοποίησε το Organic Max στην λίπανση Ακτινιδιας! Το κτήμα βρίσκεται στην περιοχή της Κατερίνης. Δες το βίντεο:

“Έσωσα το κτήμα μου” Λέει μεταξύ άλλον ο παραγωγός με Ακτινίδια


Φέτος το κτήμα του είναι υγιέστατο και αναμένει την επόμενη χρονιά με ανυπομονησία καθώς θα έχει φανταστικά αποτελέσματα και φέτος!

1.3 Τάσος Μακρόπουλος: Βρήκε την λύση για την λίπανση της Ακτινιδιάς!

Βρήκα την λύση για τα Ακτινίδιά μου” μας αναφέρει χαρούμενος ο παραγωγός Ακτινιδιάς κ.Τάσος. Μια λύση που πραγματικά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει μιας και είχε δοκιμάσει τα πάντα όπως μας λέει. Πάμε τώρα λοιπόν, από την περιοχή της Κατερίνης στο χωριό Παλαιός Πρόδρομος όπου εκεί μας μιλάει ο κ. Τάσος Μακρόπουλος που είχε σοβαρό πρόβλημα ανάπτυξης στα ακτινίδιά του καθώς ήταν τεσσάρων χρονών και αναπτυξιακά έμοιαζαν με δύο.

Αποτελέσματα πριν και μετά στο ακτινίδιο με organic max
Εικόνα από το κτήμα του κ.Τάσου πριν και μετά την καθοδήγησή μας!

Είχε αρχίσει να σκέφτεται ακόμα και να τα βγάλει τελείως και να πάει χαμένη μια τόσο μεγάλη επένδυση και κόπος τόσων χρόνων. Ευτυχώς, βρήκε την Sidiropoulos Fertilizers ακριβώς λίγο πριν πάρει την μοιραία απόφαση να κάνει εκρίζωση. Ακολούθησε πιστά τις συμβουλές των γεωπόνων της εταιρίας για την λίπανση της Ακτινιδιάς και κατάφερε το ακατόρθωτο. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες στο βίντεο τα αποτελέσματα είναι το λιγότερο θεαματικά. Το κτήμα του μετά την εφαρμογή του Organic Max είναι αγνώριστο και ο παραγωγός κ.Τάσος χαρούμενος και ικανοποιημένος.

Δείτε την Μαρτυρία του και τα αποτελέσματά του στο βίντεο που ακολουθεί:

1.4 Θεόφιλος Κυριακίδης: Το νούμερο ένα για την Λίπανση Ακτινιδιάς!

Πάμε τώρα στην περιοχή της Επισκοπής Νάουσας για να δούμε ακόμα μια εμπειρία παραγωγού και τα αποτελέσματα του στο Ακτινίδιο! Ο Ακτινιδοπαραγωγός κ.Θεόφιλος Κυριακίδης έχανε το ένα δέντρο Ακτινιδιάς μετά το άλλο! Είχε εφαρμόσει πάρα πολλά σκευάσματα με κανένα απολύτως αποτέλεσμα! Σε αυτό το σημείο όπως μας λέει, νιώθει ευγνώμων που βρήκε και εμπιστεύτηκε την Sidiropoulos Fertilizers!
Δες το Βίντεο:

Για ακόμα μια φορά το Organic Max ήρθε για να δώσει την λύση στην λίπανση της Ακτινιδιάς! Μαζί με την εξειδικευμένη καθοδήγηση από τους έμπειρους γεωπόνους της . Μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος ο κ.Θεόφιλος Κυριακίδης θέλησε να μιλήσει και στους άλλους παραγωγούς για να μάθουν πόσο ωφέλιμο είναι για τα ακτινίδια, ανεξαρτήτου ηλικίας, το Organic Max! “Είναι πλέον βασικό στην λίπανσης Ακτινιδιάς” μας λέει. Η ιστορία του κ. Θεοφίλου είναι μια από τις εκατοντάδες παραγωγών που εμπιστεύτηκαν την Sidiropoulos Fertilizers και το Organic Max.

1.5 Η εμπειρία του παραγωγού κ.Βασίλη Τσούγκα!

Ακολουθεί ένα ακόμα βίντεο παραγωγού με Ακτινίδια. Ο παραγωγός κ.Βασίλης Τσούγκας χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας εδώ και 5 χρόνια στα Ακτινίδιά του! Στο συγκεκριμένο βίντεο μας μιλάει για τα θεαματικά αποτελέσματα του Green Power μετασυλλεκτικά και φυσικά την ολοκαίνουργια προσθήκη στο πρόγραμμα λίπανσης της Ακτινιδιάς, του Organic Max. Είναι πλέον ένα από τα βασικά προϊόντα που χρησιμοποιεί! Όπως θα δείτε και στο βίντεο, βλέπουμε θεαματικά αποτελέσματα σε καλλιέργεια με Ακτινίδια με την μετασυλλεκτική εφαρμογή του Green Power συνδυαστικά με το Organic Max! Δείτε το Βίντεο:

”Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος” – Βασίλης Τσούγκας

Όπως είδατε και στο βίντεο, κατάφερε να τα κάνει τα φυτά του καταπράσινα και πλούσια σε Ακτινίδια! Είναι απόλυτα ευχαριστημένος όλα αυτά τα χρόνια! Για αυτό τον λόγο, θέλησε να μοιραστεί μαζί σας τα αποτελέσματά του για να μάθουν και άλλοι παραγωγοί.

2.1 Γιατί Λίπανση Ακτινιδιάς με Organic Max?

Αν ακόμα αναρωτιέσαι γιατί να επιλέξεις το Organic Max δες τι έχει να σου πει ο γεωπόνος μας, Παναγιώτης Φιλιππίδης!

Εικόνα με το προϊόν Organic Max και τις ιδιότητες του
Organic Max

“Εφαρμόζεται δύο φορές το Organic Max από 5 ή από 10 λίτρα το στρέμμα. Ανάλογα πάντα με τις ανάγκες μας

Στα Ακτινίδιά μας Θα μας βοηθήσει σε 5 σημεία:

a: Άμεση οργανική ουσία σε μορφή χουμικών και φουλβικών οξέων.

β: Χαμηλό pH 2.8, ιδανικό για αλκαλικά εδάφη.

γ: Ενεργοποίηση παλαιότερων λιπασμάτων.

δ: Ενεργοποίηση του σιδήρου του εδάφους.

ε: Ειδικοί ωφέλιμοι μικροοργανισμοί που ανταγωνίζονται παθογόνους και βοηθούν στην καλή λειτουργία του ριζικού συστήματος.

3.1 Πανεύκολη εφαρμογή του Organic Max!

Ένας αναλυτικός οδηγός για το πως να κάνουμε πανεύκολα ριζοπότισμα στο χωράφι μας. Ο γεωπόνος της εταιρίας μας και παραγωγός κ. Χέλμης Πλούταρχος μας εξηγεί βήμα προς βήμα την τεχνική και πως μπορεί ο αγρότης παραγωγός να εφαρμόσει εύκολα και γρήγορα το Organic Max στο χωράφι του. Η διαδικασία όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι πάρα πολύ εύκολη. Θα χρειαστούμε δύο γωνίες για να βιδώσουμε στις εξόδους που έχουμε πίσω από το βυτίο. Δύο σωλήνες από μισό έως ένα μέτρο, ανάλογα με το χωράφι μας και είμαστε έτοιμοι!

Πως μπορώ να μάθω περισσότερα?

Επικοινωνήστε με τους γεωπόνους μας για να σας καθοδηγήσουν με τους εξής τρόπους:

  1. Μέσω τηλεφώνου : στο 6983272492 όλο το 24ωρο ή στο 23310-29503 (Δευτέρα με Παρασκευή 08:00 με 16:00)
  2. Μέσω του chat μας κάτω αριστερά το μπλε το κουμπάκι (Αφήστε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας σε περίπτωση που αργήσουμε να σας απαντήσουμε για να σας καλέσουμε)
  3. Μέσω facebook με μήνυμα: https://www.facebook.com/sidiropoulosfertilizers
  4. Μέσω email: info@agrosidiro.gr

Related posts

Αποτελέσματα πριν και μετά στο ακτινίδιο με organic max

Μαρτυρία Παραγωγού: “Βρήκα την λύση για τα Ακτινίδια!”

“Βρήκα την λύση για τα Ακτινίδια!” “Βρήκα την λύση για τα Ακτινίδιά μου” μας αναφέρει χαρούμενος ο παραγωγός Ακτινιδιάς κ.Τάσος. Μια λύση που πραγματικά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει μιας και είχε δοκιμάσει τα...

Περισσότερα
Μαρτυρία παραγωγού με ακτινίδια. ΤΟ καλύτερο το Organic max

 Μαρτυρία Παραγωγού: “Το καλύτερο για το Ακτινίδιο”

Μαρτυρία Παραγωγού: “Το καλύτερο για το Ακτινίδιο” “Το καλύτερο για το Ακτινίδιο” συμπεραίνει ο παραγωγός Ακτινιδιάς κ.Θεόφιλος. Συμπέρασμα καθόλου υπερβολικό καθώς στο κτήμα του, που βρίσκεται στην επισκοπή Νάουσας, έχει δοκιμάσει άπειρα σκευάσματα για...

Περισσότερα
Καλλιέργεια σιταριού με αγρότισα που κρατάει μια χούφτα σιτάρι.

<strong>Σιτάρι: Ένας πλήρης οδηγός για την καλλιέργειά του</strong>

Σιτάρι: Ένας πλήρης οδηγός για την καλλιέργειά του Τα τελευταία 2 χρόνια η καλλιέργεια του σιταριού έχει αποκτήσει ιδιαίτερο οικονομικό ενδιαφέρον καθώς η ζήτησή του έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Για τον λόγο αυτό, μέσα από...

Περισσότερα

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να ενημερώστε άμεσα με τα τελευταία νέα μας